رزومه

ارسال رزومه غیرمرتبط چه پیامدهایی دارد ؟

ارسال رزومه همانند ساختن رزومه قواعدی دارد و افراد حرفه‌ای همواره این قواعد را رعایت می‌کنند. متاسفانه به دلیل هزینه نداشتن ارسال رزومه این تصور نادرست در برخی کارجویان ایجاد شده است که “سنگ مفت، گنجشک مفت”، و به همین دلیل برای خیلی از موقعیت‌های شغلی غیرمرتبط که حتی اطلاعی از شرح وظایف و مهارت‌های مورد نیاز آن ندارند، رزومه ارسال می‌کنند.
در این نوشته قصد داریم پیامدهای منفی ارسال رزومه غیر مرتبط را بررسی کنیم.


1- ارسال رزومه غیرهدفمند و غیرمرتبط با موقعیت شغلی توسط کارجویان باعث می‌شود که رزومه‌ی آن‌ها در بیشتر درخواست‌هایی که داشته‌اند رد شود. این موضوع می‌تواند باعث ایجاد حس سرخوردگی در آن‌ها شده و پس از گذشت مدت زمانی، دیگر حتی برای مشاغلی که مناسب آن‌هاست نیز، رزومه ارسال نکنند.
2- تخریب برند شخصی کارجو یکی از مهمترین پیامدهای ارسال رزومه بدین شکل است و این حس را در کارفرما ایجاد میکند که او هنگام ارسال رزومه توجه کافی به شرح شغل و وظایف نداشته است. تصویر چنین کارجویی در ذهن یک کارفرما یک فرد بی دقت، کم توجه و غیر حرفه ای است. فردی را تصور کنید که در زمینه مدیریت منابع انسانی تخصص دارد و با دیدن آگهی شغلی یک شرکت مشهور در حوزه فروش و بازاریابی رزومه ارسال می‌کند. طبیعتا نه تنها رزومه او برای این موقعیت رد می‌شود، بلکه در آینده نیز چنانچه همان شرکت قصد استخدام کارشناس منابع انسانی را داشته باشد، شانس این فرد برای استخدام در این سمت نیز درهمان شرکت کم می‌شود. اگر کارجویان کمی دوراندیش باشند این شانس مهم را برای خود از بین نخواهند برد.
3- سازمانی را تصور کنید که برای هر موقعیت شغلی خود 100 رزومه دریافت می‌کند، حال اگر 80 درصد این رزومه‌ها بی‌ربط به نیاز آن سازمان باشد چه اتفاقی می‌افتد؟ پاسخ روشن است. اتلاف بخش زیادی از وقت و انرژی بخش منابع انسانی سازمان و در نتیجه کاهش دقت و بازدهی در فرایند گزینش افراد به دلیل همین خستگی ناشی از بررسی رزومه‌های غیرمرتبط.
با توجه به تمام آنچه گفته شد، ارسال رزومه غیرمرتبط می‌تواند نه تنها نه تنها برای کارفرمایان، بلکه برای خود کارجویان نیز تبعات منفی در پی داشته باشد. به همین دلیل توصیه می‌کنیم تا حد امکان از ارسال رزومه غیرمرتبط خودداری کنید.
راه‌حل جاب‌ویژن برای حل این مشکل، سیستم هوشمند انطباق است، که می‌تواند به کارجویان نشان دهد که تا چه حد با هر موقعیت شغلی تناسب دارند. در پست بعدی توضیح کامل نحوه‌ی عملکرد و سازوکار این سیستم به شما ارائه خواهد شد.

مدیریت

لورم ایپسوم یا طرح‌ نما به متنی آزمایشی و بی‌معنی در صنعت چاپ، صفحه‌آرایی و طراحی گرافیک گفته می‌شود.لورم ایپسوم یا طرح‌ نما به متنی آزمایشی و بی‌معنی در صنعت چاپ، صفحه‌آرایی و طراحی گرافیک گفته می‌شود.

1 دیدگاه

  1. با درود و عرض احترامات فائقه محضر شریفان و اندیشمندان سایت وزین جاب ویشن عرایضی داشتم که انشالله امید است با صحه صدر والایتان به آن عنایت ویژه داشته باشید 1- بعلت اینکه حجم بالای نیروی کار . به طبع آن کمبود کار متاسفانه بعظاً و اکثرا مشاهده میگردد توسط کارفرمایان محترم چنان دست بالا از قبیل بکار بردن بالاترین ارجاعات فوق تحصصی جهت جذب نیروی جدید کار گرفتند که کمتر کسی یارای ارسال رزومه اش را نسبت به شغل پیشنهادی را داشته باشد که آن شغل با موضوعات متنوع و بعضا سخت بتواند کارجو را مجاب کند تا با با حقوق و دستمزد خواسته شده خودش را بتواند عملا مطابقت دهد و این موارد مطروحه هیچ سنخیتی با عرضه شغل توسط کارفرمایان و جذب کارجو ندارد . و بنظر این حقیر این خود یک سیکل معیوب است که بدون هیچ نتیجه مثبتی بلااقدام خواهد ماند . با سپاس ناصر مسعودنیا – کارجو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا