جاب‌ویژن

ترین‌های جاب‌ویژن در سال 1398

قطعا در سالی که گذشت در کنار همه‌ی تلخی‌هاش، شیرین‌ترین اتفاق برای ما جاب‌ویژنی‌ها همراهی و اعتمادتون به ما بوده. در طول سال آمارهای جالبی در جاب ویژن رقم خورده که قصد داریم یک سری از این آمارهای جالب رو باهاتون به اشتراک بذاریم.

ترین‌های جاب‌ویژن در سال 1398

انگشت زرین جشنواره ترین‌های 98 جاب‌ویژن می‌رسد به کارجوترین کارجوی سامانه جاب‌ویژن که توانست با ارسال 2081 بار کلیک روی ارسال رزومه، رکورد بی‌نظیری ثبت کند؛ یعنی حدود 6 رزومه در روز.

تندیس فرهاد کوهکن می‌رسد به پیگیرترین کارجویی که در عشق گروه صنعتی و پژوهشی زر 60 بار رزومه خود را برای این سازمان در سال 98 ارسال کرده است.
پیگیری این دوستان ستودنی است و شاید اگر این ویژگی خود را در رزومه بگنجانند، مورد توجه سازمان‌های زیادی قرار بگیرند.

تمشک طلایی خوش بین ترین کارجوی جشنواره ترین‌های 98 جاب‌ویژن می‌رسد به کارجویی که 647 بار رزومه و درخواست همکاری‌اش توسط سازمان‌ها رد شده است؛ یعنی تقریبا روزی دو بار جواب «نه» شنیده.

در بخش اخلاق حرفه ای عنوان غیرحرفه‌ای‌ترین کارجو می‌رسد به شخصی که 4 بار به مصاحبه دعوت شده ولی در سازمان حضور پیدا نکرده و از طرف سازمان ریپورت شده است.
عدم حضور یک کارجو در جلسه مصاحبه بدون اطلاع دادن به کارفرما، نه تنها رفتاری غیرحرفه‌ای است بلکه به بازار جذب و استخدام نیز آسیبی جدی وارد می‌کند.

رزومه طلایی جشنواره ترین‌های 98 جاب‌ویژن می‌رسد به حرفه‌ای‌ترین کارجوی سامانه جاب‌ویژن که توانست بیشترین نسبت تأیید رزومه به تعداد ارسال رزومه را داشته باشه و از هر سه درخواست، یک درخواست وی به نتیجه برسه.
نکته جالب اینجاست که اگر رزومه‌ای قوی داشته باشید، به سازمان و موقیعت شغلی درستی هم درخواست دهید و سازمان مذکور هم در زمره سازمان‌های پاسخگو باشد، می‌توانید احتمال موفقیت بالایی داشته باشید.

جایزه ویژه هیئت داوران با عنوان آچار به‌دست‌ترین کارجو می رسد به فردی که 440 عنوان مهارت در رزومه خود ثبت کرد. دیگر یک سازمان از نیروی انسانی خود چه می‌خواهد؟
در رزومه خود «هر» مهارت را ننویسید، حتی اگر همه را دارید. وقتی تعداد خیلی زیادی مهارت را در رزومه ثبت می کنید کارفرما بیشتر سردرگم می‌شود و دو به شک. کسب 400 مهارت به زمان خیلی زیادی نیاز دارد و کارفرما آن را غیرواقعی تلقی میکند.

همچنین چکش آهنین جشنواره امسال می‌رسد به شاکی‌ترین کارجو که 44 مورد شکایت از سازمان‌های مختلف ثبت کرده است.

قلب بلورین جشنواره جذب و استخدام جاب‌ویژن در سال 98 می‌رسد به محبوب‌ترین موقعیت شغلی با ثبت 2275 ارسال رزومه. این موقعیت شغلی چیزی نیست جز اپراتوری مرکز تماس شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران.

همچنین رزومه بگیرترین سازمان‌ از نظر نسبت تعداد رزومه ارسالی به موقعیت شغلی در سامانه جاب‌ویژن، به ترتیب شرکت‌ها شاتل (354 رزومه بر موقعیت شغلی)، آسان‌پرداخت (283 رزومه) و ارتباطات سیار ایران همراه اول (270 رزومه) بودند.

کیک تولد جشنواره جذب و استخدام جاب‌ویژن در سال 98 می‌رسد به مسن‌ترین کارجوی سامانه جاب‌ویژن با 62 شمع که می‌تواند با تجربه اش یک سازمان را روشن کند.

عنوان گردشگرترین کارجو میرسد به فردی که 4 بار در نمایشگاه‌های کار ایران در بوستان گفتگو و نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی شریف شرکت کرد.

عنوان مارکوپولوترین کارجو میرسد به شخصی که 39 سابقه شغلی مختلف در رزومه اش ثبت کرده‌است.
فهرست کردن تعداد زیاد سابقه کاری در نظر کارفرما یک نکته منفی محسوب می‌شود و تاثیر عکس روی استخدام شدن دارد.

پاسخگوترین سازمان‌های سال 98 را بشناسیم

برندگان این بخش از جشنواره را خیلی دوست داریم و برای آنکه ذکر خیر سازمان‌های بیشتری را بکنیم، سازمان‌ها را بر اساس تعداد رزومه دریافتی‌شان دسته‌بندی کردیم.

  • دسته اول (سبک وزن): در سازمان‌هایی که بین 500 تا 5000 رزومه دریافت کردند، شرکت طراحان کیفیت کیهان 100% رزومه‌های ارسالی به خودشان را تعیین وضعیت کرده و برای 1602 مورد هم علت رد یا بازخورد رزومه ثبت کرده است.
  • دسته دوم (اوزان وسط): در سازمان‌هایی که بین 5هزار تا 10هزار رزومه دریافت کرده‌اند شرکت امرسان با ثبت 99% تعیین وضعیت و شرکت یکتانت با تعیین وضعیت 95% رزومه‌های ارسالی و نوشتن علت رد و بازخورد برای 2093 کارجو، تندیس تلفن طلایی را که نماد پاسخگویی است یک هفته در میان در دفتر یکدیگر نگهداری می‌کنند!
  • دسته سوم (سنگین وزن): در سازمان‌هایی که بین 10هزار تا 20هزار رزومه دریافتی داشتند، شرکت نانوالوند با تعیین وضعیت 61% رزومه‌ها و ثبت نظر برای 2029 رزومه بهترین عملکرد را ثبت کرد.
  • دسته آخر (فوق سنگین!): بین سازمان‌هایی که بیش از 20هزار رزومه دریافت کردند، انتشارات خیلی‌سبز با تعیین وضعیت 70% درصد رزومه‌ها و ثبت 33 پاسخ اختصاصی بهترین دسته خودش شناخته شد.
آمارهای جالب جاب‌ویژن در سال 1398

دریافت پاسخ از طرف شرکت‌ها برای درخواست همکاری کارجویان، کمترین حقی است که یک سازمان بر گردن یک کارجو دارد و نشان‌دهنده شخصیت سازمان است.



مدیریت

لورم ایپسوم یا طرح‌ نما به متنی آزمایشی و بی‌معنی در صنعت چاپ، صفحه‌آرایی و طراحی گرافیک گفته می‌شود.لورم ایپسوم یا طرح‌ نما به متنی آزمایشی و بی‌معنی در صنعت چاپ، صفحه‌آرایی و طراحی گرافیک گفته می‌شود.

5 دیدگاه

  1. به نظر تون به من چه تندیسی بدن؟ بعد چندماه دوندگی و مصاحبه رفتن اوایل اسفند از طریق نمایشگاه کار جاب ویژن کار پیدا کردم اما مگه کرونا میذاره . من ساکن شهرستانم قرار بود کار پیدا کنم بیام تهران . حالا با این وضع؟؟

  2. بنده هم سخت جویای کار هستم اما کارفرماها اجازه نمیدن به خودشون حتی به یک مصاحبه دعوت کنن و یک هفته ازمایشی بسنجن فقط چون سابقه کار ندارم رد میخوره ولی این اصلا ملاک خوبی نیست اگر روزی خودم کارفرما بشم حتما فرصت ثابت کردن افراد بدون سابقه رو میدم حداقل یک هفته شخص مورد نظر میتونه توانایی هاشو نشون بده

  3. به نظر منم جاب ویژن باید محدودیت بذاره برا شرکتایی که تکلیف مارو مشخص نمیکنند…من رفتم مصاحبه بعد دو ماه هرچی زنگ میزنم بمن میگن بقیه رد شدن ولی شما رد نشدید…بشون میگم پس قبول شدم؟میگن نه ولی رد هم نشدید
    لطفا اگه میتونید نذارید تو نمایشگاه کار بعدی این شرکتا حضور داشته باشند…اخه چرا وقت مارو میگیرن…چرا هیچ ناظری وجود نداره

  4. به جای این اطلاعاتی که فقط چنتاش بدرد کارجو می خوره. ای کاش جاب ویژن می اومد رزومه ارسالی که یک سازمان تایید اولیه برای مصاحبه می کنه رو یه بررسی بکنه بگو مثلا شرکت X رزومه های افرادی از فلان دانشگاه ها بودن فقط دعوت به مصاحبه کرد یا شرکت y فقط رزومه افرادی فلان مهارت و سابقه کار رو داشتن تایید اولیه برای مصاحبه کرد. این کار باعث می شه طرف الکی واس سازمان ها رزومه نفرسته و الکی انتظار تعیین وضعیت اش رو نکشه.
    البته می دونم که این کار رو نمی کنین چون بازارتون به هم می خوره.

  5. بانو جان، کار خوبی می‌کنی یه هفته اعتماد می‌کنی و اجازه می‌دی خودشون رو نشون بدن. اما اگه یه سن بالا هم دنبال کار بود که نتونسته بعد چند سال کار کردن تو رشته موردعلاقش کار پیدا کنه اما می‌تونه یکهفته‌ای هم خودش رو ثابت کن بهش اعتماد کن و نذار حس کنه که به خاطر سنش داره بهش ظلم می‌شه….
    پنج ساله تایپیست یه انتشاراتم اما رشتم شبکه هست. و برای همین از شبکه دور موندم و هرجا هم می‌رم برای مصاحبه قبولم نمی‌کنن چون خیلی چیزها فراموشم شده. کاش یکی پیدا می‌شد و اعتماد می‌کرد بهم تا خودم رو تو رشته‌ای که علاقه دارم ثابت کنم…
    امیدوارم به اون کاری که علاقه داری و می‌تونی توش موفق باشی برسی….

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا