رزومه

برای کدام فرصت های شغلی رزومه ارسال کنیم؟

پس از ساختن یک رزومه استاندارد، نوبت به ارسال آن برای کارفرماها می رسد. سوالی که در این جا پیش می آید این است که رفتار حرفه ای در ارسال رزومه چه رفتاری است؟

در این راستا اول باید بدانیم که کارفرما به دنبال چیست؟
الف) کارفرماها به دنبال فردی میگردند که از لحاظ توانمندی و مهارت، سوابق کاری و سوابق تحصیلی با شرایط و شاخص های مدنظر آنها همخوانی داشته باشد.
ب) کارفرما فردی را انتخاب میکند که برای تصاحب آن شغل، با علاقه، جدی و پرانگیزه باشد.

با توجه به این موارد، در ادامه به برخی رفتارهای غیرحرفه ای رایج در ارسال رزومه اشاره می کنیم.

ارسال رزومه برای موقعیت شغلی غیرمرتبط: ارسال رزومه برای موقعیت شغلی که به لحاظ تحصیلات، سوابق شغلی، جنسیت، مهارت های نرم افزاری و … با ویژگی های رزومه ی شما هم خوانی ندارد سبب رد شدن رزومه شما در همان نگاه اول می شود که این امر صرفا موجب اتلاف زمان شما، سازمان و هم چنین تخریب برند شخصی شما در ذهن کارفرما می‌شود.

فرض کنید که شما در زمینه برنامه نویسی مهارت دارید و سوابق کاری شما نیز در همین زمینه بوده است. هنگامی که بدون توجه به این پیشینه، برای موقعیت کارشناس فروش یک سازمان معتبر رزومه می‌فرستید، علاوه بر آنکه رزومه شما در این مورد رد خواهد شد، اگر آن سازمان در آینده برای برنامه نویس نیز اعلام نیاز کند و شما رزومه خود را برای آن بفرستید، به احتمال زیاد رد شده و مورد بررسی قرار نخواهید گرفت چرا که ذهنیت منفی از شما در ذهن کارفرما شکل گرفته است و کارفرما شما را بعنوان فردی بی دقت تلقی میکند که صرفا رزومه خود را برای موقعیتهای گوناگون ارسال می‌کند.

مهمترین اصل در جاب ویژن، کیفیت رزومه‌های ارسال شده است نه کمیت آنها‌‌. به همین خاطر نیز با ابداع سیستم هوشمند انطباق سعی کردیم تا حدی به این هدف نزدیک شده و به شما کمک نماییم در موقعیت‌های متناسب و صحیح رزومه ارسال کنید. این سیستم راهنمای خوبی برای شماست که نشان می دهد آیا رزومه شما با شاخص های مدنظر کارفرما در آن موقعیت شغلی منطبق هست یا خیر. طبق بررسی‌های صورت گرفته اگر درصد انطباق نمایش داده شده کمتر از 60 باشد، به احتمال زیاد رزومه شما رد خواهد شد. پس در این‌موارد رزومه ارسال نکنید.

ارسال رزومه برای چند موقعیت شغلی از یک سازمان: این کار نشان دهنده آن است که شما هدف مشخصی از کار کردن ندارید و نمی‌دانید دقیقا می خواهید چه کار کنید. بلکه صرفا می‌خواهید در آن سازمان استخدام شوید. این رفتار، نشانی از غیرحرفه ای بودن متقاضی استخدام تلقی می‌گردد.

نکته بسیار مهم: توجه داشته باشید در سایت جاب ویژن افرادی که رزومه های غیرمرتبط ارسال می‌کنند امتیاز منفی گرفته و در جستجوی کارفرماها در رده های پایین تری قرار میگیرند و چه بسا برای موقعیت های شغلی ای که مناسب آن‌هاست توسط کارفرمایان دیده نشوند.
به یاد داشته باشید که ارسال رزومه زیاد لزوما منجر به استخدام نمی‌شود بلکه بالعکس معمولا اثر معکوس داشته و منجر به عدم انتخاب شما توسط کارفرما می‌شود.
در ارسال رزومه، حرفه ای، دقیق، حساس و با دقت عمل کنید.
پیشنهاد ما به شما آن است که در سایت جاب ویژن، در هر ماه برای بیش از 10 الی 12 موقعیت شغلی رزومه ارسال نکنید.

مدیریت

لورم ایپسوم یا طرح‌ نما به متنی آزمایشی و بی‌معنی در صنعت چاپ، صفحه‌آرایی و طراحی گرافیک گفته می‌شود.لورم ایپسوم یا طرح‌ نما به متنی آزمایشی و بی‌معنی در صنعت چاپ، صفحه‌آرایی و طراحی گرافیک گفته می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا