counter create hit

مطالب مرتبط:

وزیر اطلاعات: با دروغ و اتهام به نتیجه نمی رسیم

وزیر اطلاعات تصریح کرد که رسانه ها باید در ارائه مطالب صحّت را اصل قرار دهند.

رندرهای گلکسی J7 2018 در رسانه ها ظاهر شد!

رسانه کلیک – گوشی های سری J سامسونگ طرفداران زیادی در بازار دارند و این شرکت کره ای سعی دارد هر سال نسخه بروز شده این محصولات را روانه بازار کند. به تازگی رندرهای گلکسی J7 2018 در فضای مجازی منتشر شده است. راهنمای کاربر یک گوشی هوشمند سامسونگ در سایت رسمی این ...

5 زخمی در انفجار دیگ بخار در شهرک صنعتی آمل

انفجار دیگ بخار در شهرک صنعتی آمل پنج نفر را روانه بیمارستان کرد.

قیمت گوشت افزایش یافت

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی گفت: قیمت گوشت با افزایش قیمت به رقم ۴۷ تا ۴۸ هزار تومان رسیده است.

بزرگداشت سالروز شهادت شهید سید مرتضی آوینی

مراسم بزرگداشت بیست و پنجمین سالگرد سالروز شهادت شهید سید مرتضی آوینی عصر دوشنبه در محل بنیاد فرهنگی روایت فتح برگزار شد.

از امروز می توانید برای اقامت در «نخستین هتل فضایی جهان»ثبت نام کنید

از امروز می توانید برای اقامت در «نخستین هتل فضایی جهان»ثبت نام کنید

هتلی در خارج از این دنیای خاکی امکان رزرو اتاق را برای مسافران فضایی مهیا کرده است؛ البته اقامت در فضا هزینه های گزافی در پی دارد و فقط شمار اندکی از مردم جهان می توانند چنین سفر شگفت انگیزی را تجربه کنند.به بسیاری از افرادی که همیشه آرزوی سفر به خارج از ...

امیر قطر با ترامپ دیدار کرد

شیخ تمیم بن حمد بن خلیفه آل ثانی امیر قطر با دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا دیدار کرد.

جزئیات گرندپری شانگهای چین

جزئیات گرندپری شانگهای چین

پیست بین المللی شانگهای ساخته شد تا دروازه ی ورود چینی ها به دنیای جهانی و پرهیجان فرمول یک باشد. این پیست از سال 2004 تا کنون، به نحو احسن انجام وظیفه کرده و هرسال سریع ترین اتوموبیل های دنیا را میزبانی می کند. این پیست نیز همچون بسیا ...

زمان پرداخت معوقات فرهنگیان را اعلام کرد

وزیر آموزش و پرورش از دریافت تنخواه از خزانه برای پرداخت مطالبات فرهنگیان خبر داد.

اعتراف سیا به دروغ پردازی هسته ای علیه ایران

مایک پمپئو امروز در جلسه بررسی صلاحیتش به عنوان وزیر خارجه آمریکا، به ۱۲ سال دروغ پردازی سازمان سیا در رابطه با برنامه هسته ای کشورمان اعتراف کرد.

نحوه تهیه گوجه فرنگی شکم پر

طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی

به نظر من دلمه یکی از خوشمزه ترین غذاهای عالی کار, اما من نمی دانم چرا من همیشه یادم میره دلمه فقط یک فکر است. اگر دوست دارید اما این است که پخت این خوراک شناس مواد غذایی را فراموش نکنید آب نیز, دوست, شما به احتمال زیاد برای دیدن و به یاد داشته باشید که آن را می شود بر اساس. امروز دستور تهیه دلمه گوجه فرنگی سری به من ثابت از مزه الهی برای ببرین. گوجه فرنگی شکم پر مواد لازم برای دلمه گوجه فرنگی ۵ برش گوجه فرنگی ۱۵۰ گرم خرد شده ۱/۲ در برنج خام ۱/۳ خام نخود فرنگی ۳ قاشق غذا خوری سبزی دلمه خشک شده و یا ۶ قاشق غذاخوری سبزی دلمه منابع (گشنیز ، ترخون و.... نعناع و جعفری) ۲ قاشق غذاخوری پیاز سرخ شده ۲-برش پیاز ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی آبغوره به مقدار لازم ۱ قاشق مرباخوری شکر در صورت تمایل نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه دلمه گوجه فرنگی مراحل تهیه دلمه گوجه فرنگی ابتدا باید لپه رو که از چند ساعت پیش خیس کرده و آبش رو هم چند بار عوض کردیم تا نفخش بره رو بپزیم پس لپه رو با مقداری آب بدون اینکه بهش نمک اضافه کنیم میپزیم و وقتی کاملا پخت آبکشش میکنیم. پختن لپه برنج رو هم داخل آبجوش میریزیم و وقتی کمی نرم شد و موقع آبکش کردنش شد، آبکشش میکنیم. آبکش کردن برنج حالا پیاز داغ، کمی روغن، نمک، فلفل، زرچوبه و گوشت چرخ کرده رو داخل ماهیتابه ریخته و با هم تفت میدیم. تفت دادن گوشت مواد رو تفت میدیم تا گوشت کاملا بپزه و سرخ بشه. سرخ شدن گوشت حالا برنج و لپه رو هم اضافه میکنیم. اضافه کردن برنج و لپه مواد رو کمی با هم تفت میدیم و مزه میکنیم تا در صورتی که به نمک بیشتری احتیاج بود اضافه کنیم و در نهایت ۲ قاشق از سبزی خشک یا ۴ قاشق از سبزی تاره رو اضافه میکنیم. اضافه کردن سبزی حالا فقط کمی مواد رو با هم تفت میدیم تا فقط مخلوط بشن و باید دقت کنیم تا سبزی زیاد سرخ نشه که بسوزه. حالا مایه داخل دلمه ها حاضره. آماده شدن مایه دلمه در این مرحله سس دلمه رو حاضر میکینم. من معمولا مایه گوشتی رو از ماهیتابه در میارم و بعد سس رو داخل همون ماهیتابه درست میکنم. پس مقداری روغن داخل همون ماهیتابه ریخته و بعد دو عدد پیازی که داشتیم رو درشت خورد کرده و با روغن تفت میدیم. تفت دادن پیاز همین که پیاز کمی نرم شد و کمی هم سرخ شد کافیه لازم نیست تا کاملا سرخ و طلایی بشه. حالا رب، نمک، فلفل و زرچوبه رو بهش اضافه کرده و مواد رو تفت میدیم تا رب سرخ بشه. اضافه کردن رب گوجه بعد مابقی سبزی معطر رو هم اضافه کرده و باز کمی تفتشون میدیم. اضافه کردن سبزی معطر در نهایت یک لیوان آب به سس اضافه کرده و به مقدار لازم آبغوره هم میریزیم و کمی روی حرارت میذاریم تا مزه ها به خورد هم بره. من چون سس دلمه رو ملس دوست دارم در این مرحله یک قاشق مرباخوری شکر هم اضافه میکنیم. اینجا دیگه سس دلمه هم حاضره فقط باید کمی روی حرارت بمونه تا قوام بیاد چون دلمه گوجه خیلی زود میپزه و در صورتی که سسش زیادی آبکی باشه گوجه وامیره و سس هم خیلی رقیق باقی میمونه. آماده شدن سس دلمه حالا فقط مونده پر کردن دلمه ها پس مثل تصویر قسمت بالای گوجه فرنگی رو میبریم و بعد داخلش رو با یه قاشق مرباخوری خالی میکنیم. خالی کردن داخل گوجه فرنگی حالا داخل گوجه ها رو کاملا از مایه گوشتی پر کرده و فشار میدیم من معمولا وقتی نصف دلمه از مایه پر شد یک قاشق از سس هم داخل گوجه میریزم و بعد بقیه مایه گوشتی رو اضافه میکنم تا داخل دلمم کمی مزه دار بشه. پر کردن داخل گوجه حالا میتونیم قسمت های داخلی گوجه رو هم خورد کرده و به سس اضافه کنیم و کمی با هم تفتشون بدیم. اضافه کردن گوجه به سس بعد سس رو داخل قابلمه ای میریزم که با توجه به سایز دلمه ها طوری باشه که دلمه ها داخلش به هم فیکس بشن. حالا دلمه گوجه هارو داخل قابلمه میذاریم. سس دلمه گوجه نباید خیلی رقیق باشه، چون گوجه زود میپزه. چیدن گوجه داخل قابلمه حالا در قابلمه رو بذارین و اجازه بدین تا دلمه ها برای حدود یک ربع بپزه و گوجه ها نرم بشن وسس هم تنگ آب بشه. پختن دلمه حالا دلمه های خوشمزه ما پخته و آماده سرو کردنه … نوش جان دلمه گوجه فرنگی